Конфискувани са 379 млн. дози от наркотика фентанил. Само два

...
  Конфискувани са 379 млн. дози от наркотика фентанил. Само два
Коментари Харесай

За 2022г. САЩ са открили огромно количество от наркотика фентанил, достатъчно да убие всички 330 млн. амер...

 

 

Конфискувани са 379 млн. дози от опиата фентанил. Само два мг са задоволителни, с цел да аргументи гибел.

 

Американската Агенция за битка с опиатите (DEA) разказа веществото като елементарно пристрастяващо. То е 50 пъти по-силно от хероина. DEA го разказва като най-смъртоносната наркозаплаха пред Съединени американски щати.

 

Агенцията споделя, че по-голямата част от фентанила се вкарва в Съединени американски щати от Мексико.

Заловени са над 4500 кг фентанил, както и над 50.6 млн. хапчета фентанил, които са направени по този начин, че да наподобяват на разнообразни болкоуспокояващи, отпускани с рецепта.

 

 

Повечето от опиата е създаден в секрети заводи в Мексико от наркокартелите Синалоа и Халиско, които употребяват химикали с генезис от Китай.

 

Повече от 100 000 американци са умряли от предозиране с опиати предходната година, като за две трети от тях виновността се приписва на фентанила.

 

Заловеният фентанил тази година е задоволителен да убие всичките 330 млн. поданици на Съединени американски щати, показва още Агенцията за битка с опиатите. Освен фентанила, Агенцията е конфискува и съвсем 6000 кг метамфетамин, над 1950 кг хероин и повече от 200 тона кокаин. Откритото количество фентанил е два пъти повече от иззетия през 2021г.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР